English English Українська Українська

На території Київської області на період карантину заборонено проведення концертів – рішення обласної комісії ТЕБ та НС

Золочівської сільської ради


На території Київської області на період карантину заборонено проведення концертів – рішення обласної комісії ТЕБ та НС

Дата публікації: 11.09.2020

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 на території Київської області на період карантину заборонено проведення концертів, крім тих які проводяться закладами культури у власних приміщеннях та для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності. Рішення про це було прийняте 10 вересня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Василя Володіна.

Крім того, обласною комісією заборонено проведення дискотек, роботу розважальних закладів (нічних клубів) та діяльність закладів громадського харчування при організації дозвілля – ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо. Заборону встановлено на час дії карантину.

При цьому наголошується, що вказані заклади можуть продовжувати працювати, але за умови дотримання карантинних обмежень.

«Ситуація із захворюванням на коронавірус в області з кожним днем стає все гострішою. На сьогодні вже 6554 лабораторно підтверджені випадки захворювання. Лише за добу виявлено 95 нових випадків. Тому я вкотре закликаю жителів Київщини бути відповідальними. І це стосується не лише вашого здоров’я, а й здоров’я ваших близьких, родичів, знайомих та людей, з якими ви щодня стикаєтесь на вулиці, у транспорті, на роботі. Не нехтуйте простими правилами безпеки! Носіть маски, мийте частіше руки, дотримуйтесь соціальної дистанції. Давайте подолаємо пандемію разом!» – підкреслив голова КОДА Василь Володін.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support