English English Українська Українська

В Бориспільському районі новий очільник

Золочівської сільської ради


В Бориспільському районі новий очільник

Дата публікації: 06.02.2020

Сьогодні, 6 лютого, очільник Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов представив громаді Бориспільщини нового голову Бориспільської районної державної адміністрації – Володимира Строканя, призначеного розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 31 січня 2020 року № 88/2020-рп.

Керівник ОДА привітав нового очільника райдержадміністрації, вручив службове посвідчення і побажав Володимиру Івановичу успішно застосувати на державній службі свої знання та досвід роботи у системному бізнесі.

Відбулося активне обговорення проблемних питань району з громадянами у формі діалогу. Мешканці підняли питання ремонту доріг, розвитку інфраструктури, створення нових робочих місць та боротьби з корупцією. Озвучені питання голова ОДА поставив на особистий контроль.

Зокрема, Олексій Чернишов поставив перед новопризначеним головою РДА основні завдання, доручивши забезпечити злагоджену роботу райдержадміністрації в інтересах мешканців Бориспільщини.

У свою чергу новообраний голова РДА подякував Президентові України та голові Київської облдержадміністрації за високу довіру та запевнив присутніх у готовності докласти максимум зусиль для виконання усіх доручень Президента України, Уряду, голови КОДА.

У своєму першому виступі перед громадою новопризначений голова наголосив, що в своїй роботі дотримується принципів: відповідальність, відкритість, законність, командна робота. На командній роботі наголосив і Олексій Чернишов, підкресливши, що місто і район мають разом вирішувати спільні питання Бориспільського краю.

Голова Київської ОДА Олексій Чернишов зауважив Володимиру Строканю, що в нього є три місяці, аби показати ефективну роботу на посаді голови Бориспільської РДА.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support