English English Українська Українська

Встановлення баків для сортування сміття!

Золочівської сільської ради


Встановлення баків для сортування сміття!

Дата публікації: 22.11.2018

Гнідинською сільською радою було здійснено закупівлю п’яти комплектів контейнерів  для сортування сміття. На  даний час облаштовано  два майданчики під ці контейнери на ринковій площі біля сільської амбулаторії та на площі біля мікрорайону Заводський.  Планується встановлення таких контейнерів по вулиці Нова, Вишнева та Озірна,  наразі ведуться відповідні роботи з підготовки  майданчиків. Сподіваємось на порядність та свідомість наших односельців, котрі  наповнюватимуть ці баки саме СОРТОВАНИМ сміттям, оскільки за 48 годин після встановлення контейнерів вони частково були наповнені різними твердими побутовими несортованими відходами. Зазначимо, що за кожним майданчиком ведеться відеоспостереження і громадяни, котрі не дотримуються правил користування баками для сортування сміття будуть  знайдені та притягнуті до адміністративної відповідальності, шляхом складання адміністративного протоколу з  подальшою передачею   його на розгляд адміністративної комісії для накладення адміністративного стягнення. Відмітимо, що даний вид контейнерів передбачає завантаження сміття «об’ємними  порціями», а не по одній пляшці , чи по невеликій кількості паперу, однак якщо будуть повторюватись випадки наповнення баків несортованим сміттям,   баки  будуть переобладнані, що унеможливить потрапляння до контейнеру будь-якого іншого сміття крім  того, що вказане на контейнері. Розуміємо, що це буде трохи не зручно, але сподіваємось, що дієво.

Хочемо також  відмітити  ініціативу жителів вулиці І.Франка, котрі об’єднавшись підготували два майданчики для збору твердих побутових відходів  протягом тижня  до моменту їх вивезення КП «ГНІДИНКОМУНСЕРВІС». Підтримуючи таке рішення Гнідинська сільська рада профінансувала закупівлю контейнерів для збору сміття об’ємом 1100  л та передала їх  активістам  з вул. І. Франка для користування.  Сподіваємось, що  така «винахідливість» буде використана і іншими мешканцями нашого села, котрі готові будуть об’єднатись та спільно з комунальною службою створити відповідні умови для встановлення сміттєвих баків і надалі  контролювати хто , як і чим наповнює ті баки. Запевняємо, що такі «сусідські об’єднання»  будуть забезпечені новими сучасними ємностями для збирання побутових відходів.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support